19.6.2023 17:45
Kuopion Kiipeilyseura ry

Jäsenkirje 3/2023

Hellurei!

Kks tapahtumarikas kevätkausi kääntyy keskikesään, jossa ulkokiipeilykausi on hyvässä vauhdissa. Kevät kaudella järjestetyt tapahtumat; Kouvolan jääkiipeily, ReelRock elokuvailta, Kustavin kesän avausreissu, köysipelastus- ja trädikurssit saivat runsaan vastaan oton. Kiitos kaikille aktiivisille seuralaisille ja tapahtumien puuhamiehille!

Seuraava epävirallinen, spontaani yhteistapahtuma on Karihiekan juhannus (säävarauksella). Tapahtuma on omakustanteinen ja -toiminen eikä vaadi etukäteisilmoittautumista. Majoituspaikkana on Karihiekan retkisataman leiripaikka, josta löytyy wc, keittokatos, telttailumaastoa, nuotiopaikka, rantalaituri ja hiekkaranta. P-paikka noin 200m päässä. Karttalinkki kohteeseen:https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?lang=fi&share=customMarker&n=6830904.294012207&e=547449.921024414&title=Karihiekka&desc=&zoom=10&layers=W3siaWQiOjIsIm9wYWNpdHkiOjEwMH1d-z Alueelta löytyy runsaasti kiivettävää boulderoinnista sporttiin ja trädiin. Lisätiedot 27 cragsistä ja Kks jyyriltä.

Karihiekan juhannustapahtumassa löylyt tarjoaa seuralle hankittu upouusi Rennosti saunateltta, joka on jatkossa Kks jäsenten omille reissuille varattavissa. Alkuun varauksesta voi sopia saunamajuri Jussi P (0407778811) tai saunakapteeni Sampsa Arosen (0407068600) kanssa. Heidät tavoittaa myös Kuopion köysikiipeilijät WhatsApp ryhmästä. Jatkossa pyritään ottamaan käyttöön varauskalenteri jahka järkevä sellainen löytyy. Käyttömaksu on 10 €/vrk. Maksetaan Myclubin kautta. Maks. käyttöaika on 5 vrk putkeen. Peräkkäisiä viikonloppuja ei voi sama hlö varata mikäli tulee päällekkäisiä varauksia. Seuran tapahtumilla on varauksissa etuoikeus.

Elokuun 2 viimeisellä täydellä viikolla on Kks toimintasuunnitelman mukaisesti suuntaamassa P-Ruotsiin ja/tai Norjaan kiipeilemään. Matkan säätäminen on jo alkanut ja lähempänä ajankohtaa selvinnee kohde ja tarkemmat päivät. Majoittuminen ja kyydit omatoimisesti ja -kustanteisesti teltta/paku kimppakyydein. Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä vaikka spostilla (kuopionkiipeilyseura@gmail.com) tai Pasi A. 0400945284.

Edenred, Smartum ja EPassi maksutavat poistuvat Kks tapahtuma- ja Pinarimaksu käytöstä kesäkuun loppuun mennessä vähäisen käytön ja hallinnoinnin yksinkertaistamisen vuoksi. Mobilepay on edelleen käytössä.

Pinarin kiipeilyvuorot jatkuvat jälleen syyskuussa.

Kiipelyllistä kesää!

T. Hallitus