25.4.2023 09:17
Kuopion Kiipeilyseura ry

Kevään kiipeilykurssit!

Hyvää alkanutta kevättä arvon kiipeilykansa

Viime viikkoina ollaan jo vähän päästy tunnustelemaan, miltä lämmin (tai kylmä) kivi sormeinpäissä taas tuntuu. Siitä se kalliokiipeilykausi taas lähtee ja alkaa kesän reissut ja tavoitteet nakertamaan pakkomielteisesti pääkoppaa. Kiipeilyseuran konkarit kyllä tunnistaa tämän polttavan palon, joka talven jälkeen syttyy meidän monen sisällä ja sen vuoksi haluammekin antaa teille kunnon startin heti alkukaudesta.

Olemmekin saaneet pyydystettyä haaviimme ihka aidon vuoristojyyrän, joka Alppien ja Norjan vuoristoissa tai Korouoman kanjonissa kirmaamisen ohella ehtii tulla käymään myös täällä Savon maalla jakamassa kiipeily-viisauttaan. Ole siis oman elämäsi Messner ja ota haltuun nämä tiedot ja taidot, joita jokainen vuorilla ja isoilla seinämillä liikkuva tarvitsee!

Kuopion kiipeilyseura järjestää kaksi kiipeilykurssia viikolla 21:

  • Rope rescue training-kurssi keskiviikkona ja torstaina 24.-25.5. Kuopion Haminalahdessa
    • Kurssilla opetellaan kiipeilijän self-rescue tekniikoita, eli köysiteknistä ongelmanratkaisua tilanteessa, joka vaatii kiipeilijän pelastamista seinältä. Erittäin hyödyllinen taito kaikille köysikiipeilijöille.
    • Ilmoittautuminen -> https://kks.myclub.fi/flow/events/5435461
  • Trad-multipitch -kurssi lauantaina ja sunnuntaina 27.-28.5. Juvan Rapionvuorella
    • Kurssi on suunnattu kiipeilijöille, joilla on perus kalliokiipeilytaidot hallussa ja halu kehittyä trädi- ja/tai pitkien reittien kiipeilyssä.
    • Ilmoittautuminen -> https://kks.myclub.fi/flow/events/5435582
    Tarkemmat kurssikuvaukset ilmottautumislinkeissä!

Nähdään seinillä